Brug for noget professionel malerhjælp?

Kontakt vores kundeservicerepræsentant for at aftale en aftale og besvare alle dine spørgsmål!

Om os

Vi er et team af professionelle og dygtige eksperter på alle indenlandske områder. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, og på samme tid er vi altid glade for at hjælpe dig med ethvert ukonventionelt husholdningsbehov:

  • Indvendig maleri
  • Husvask
  • Udvendig maleri
  • Dækmaleri
image-box-3

SH Malerservice
– billig, hurtig og god malerservice
SH Malerservice er etableret med et eneste formål: At levere den bedste malerservice. Vi er ivrige efter at få noget fra hånden, så vi har af samme grund sat vores pris noget under konkurrenterne. Du kan dog stadig forvente malerarbejde af høj kvalitet, for vi går op i det, vi laver – og så er vi endvidere ganske hurtige til det!

2 mand – 1 kontordame
Vi er to i firmaet, og vores dansk er desværre ikke helt så veludviklet som vores maleregenskaber. Men når du ringer til os, får du fat i vores sekretær, som tager sig af alt det administrative – og hun er aldeles flydende på dansk.

Får noget fra hånden
Vi er på fra samme øjeblik, vi møder op hjemme hos dig (til det aftalte tidspunkt naturligvis). Er der behov for at flytte et par møbler lidt rundt, så klarer vi også det. Det handler om at få noget fra hånden, så du ikke skal trækkes længere end nødvendigt med at have håndværkere i hjemmet. Siden 2014, da vi startede, har vi endnu ikke oplevet ikke at være færdig til det aftalte tidspunkt – snarere tidligere!

Phone:

50168888

Address:

Fiskedamsgade 27, 2100 København

E-mail:

kontakt@shmalerservice.dk